De vierde exposantenmeeting: de puntjes op de i

Op 13 september vond de vierde exposantenmeeting plaats in de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam – de laatste meeting voordat de IE2018 van start gaat. Voor de exposanten de uitgelezen mogelijkheid om hun laatste vragen te stellen, hun plekje te bekijken, zich voor te bereiden op 4 oktober en de laatste puntjes op de i te zetten. Drie exposanten: Concr3de, Pebble Grip en LG Sonic, vertelden ons alvast wat zij op de IE2018 laten zien.

Iedere exposantenmeeting wordt het weer duidelijk hoe divers de innovaties van de #IE2018 zijn. Maak in de video onderaan dit bericht al vast kennis met drie spraakmakende innovators. De bedenkers van het meermaals bekroonde PebbleGrip vertellen hoe hun zorginnovatie handbescherming biedt, de handfunctie optimaliseert en handicaps verlicht en voorkomt. Exposant CONCR3DE ontwikkelde een 3D-printer en materiaal waarmee duurzaam en met hoge precisie objecten van steenachtig materiaal geproduceerd kunnen worden. Hiermee kan maximale vormvrijheid bereikt worden en krijgen architecten, ontwerpers en producenten talloze nieuwe mogelijkheden voor hun producten. En LG Sonic vertelt over hun MPC-Buoy, het enige systeem ter wereld dat op een milieuvriendelijke manier algenbloei bestrijdt in meren en reservoirs.

Heb je je nog niet aangemeld voor de IE2018? Dat kan nog! Ga naar de website van de Innovation Expo en schrijf je gratis in.

Deze afbeelding verwijst door naar YouTube.