Exposantenmeeting Innovation Expo 19 april: waar het innovatie ecosysteem samenkomt

De tweede exposantenmeeting in de reeks had een overweldigende opkomst. Op het RDM-terrein in Rotterdam kwamen meer dan 100 nieuwe potentiele exposanten bijeen om te horen over de Innovation Expo 2018. “Waar het innovatie ecosysteem samenkomt, om te laten zien wat we in ons mars hebben als Nederland,” aldus projectleider Helmy van Erp. We vroegen drie exposanten naar de maatschappelijke impact van hun innovatie en wat samenwerking voor hen betekent. Bekijk onderaan dit bericht de video.

Website met exposanten 22 mei live

Tijdens de Innovation Expo van 2018 zullen diverse exposanten in een experience laten zien hoe zij precies bijdragen aan de maatschappelijke uitdagingen van nu, én in de toekomst. Bezoekers en exposanten worden op verschillende manieren uitgedaagd om elkaar te ontmoeten. Op de eventwebsite die 22 mei live gaat kunnen bezoekers zich gratis inschrijven voor hun bezoek aan de IE2018, een inkijkje krijgen in de diversiteit van exposanten, experiences, sprekers en workshops. De exposanten kregen tijdens deze meet-up al een voorproefje. Aan verschillende thematafels gingen zij in gesprek over hoe zij elkaars innovatie kunnen versterken. Op de Expo maar zeker ook daarvoor en erna.

Bovenstaande afbeelding linkt door naar Youtube.