21 mei Fleet Mobility Live

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
NBC, Nieuwegein

Fleet Mobility Live is dé netwerkdag voor verantwoordelijken van een wagenpark en/of mobiliteit binnen organisaties en aanbieders en leveranciers in de automotive sector. Het event staat elk jaar in het teken van de laatste ontwikkelingen in mobiliteitsbeleid.

Het event is enorm gegroeid in de afgelopen jaren, net als het onderwerp mobiliteit. Er zijn tal van maatschappelijke en technologische ontwikkelingen en het gevolg daarvan is dat mobiliteit van een operationeel naar beleidsmatig en strategisch onderwerp gaat. Dit betekent ook dat andere rollen binnen een organisatie betrokken worden bij het onderwerp mobiliteit.

Dit vertaalt zich naar het event anno 2019, waar naast de expo, interactieve workshops, en intensieve Round Table sessie ook ruimte is voor het HR programma.

Programma

Bekijk het uitgebreide programma hier.

Aanmelden

Meld je via deze link aan voor het juiste programma op deze dag.