In het najaar van 2018 is het weer zover: de Innovation Expo 2018. Het thema deze keer is: Global challenges, Dutch solutions. Op de Innovation Expo 2018 beleven, horen, zien en voelen we met elkaar de meest spraakmakende innovaties. We stimuleren ontmoetingen en geven een impuls aan de benodigde innovaties. We laten zien wat Nederland te bieden heeft aan technische en sociale innovaties en vergroten het bewustzijn over de rol van innovaties bij de oplossing van maatschappelijke uitdagingen.

Global Challenges, Dutch Solutions

Een verschil maken met innovaties is hard nodig en voorwaarde voor vooruitgang. In de hele wereld trekken steeds meer mensen naar de stad. Klimaatverandering vraagt om vernieuwingen op het gebied van water en energie, moderne manieren van wonen en werken vereist een innovatieve infrastructuur. We moeten voor meer mensen beter eten produceren. Het samenspel tussen innovatoren en overheid is onderdeel van de Nederlandse succesformule. Hierdoor werken we aan Nederlandse oplossingen die ook interessant zijn voor nieuwe groeimarkten.

Meer informatie

Deze pagina wordt voortdurend geupdatetet met nieuwe informatie over de Innovation Expo 2018. Ook via ons Twitteraccoutn houden we u op de hoogte.

Eerder stelden we de programmaraad van de IE2018 aan u voor en sprak projectleider Helmy van Erp over haar verwachtingen.