De Innovatie-estafette versnelt innovatie en daarmee de economische groei en leefbaarheid in Nederland. Het is een veelzijdig netwerk en podium voor innovatie in Nederland. Ondernemers, wetenschappers, beleidsmakers en burgers kunnen samenwerken aan concrete projecten; over sectorgrenzen heen en publiek-privaat. Zo komen duurzame, slimme en sociale doorbraken tot stand voor de maatschappelijke uitdagingen waar we nu en in de toekomst voor komen te staan. 

Innovation Expo

Iedere twee jaar organiseert de Innovatie-estafette de Innovation Expo, hét podium voor innovatie in Nederland. Sustainable Urban Delta was het thema van de laatste Innovation Expo, die op 14 april 2016 plaatsvond. De Innovation Expo sloot aan bij de Agenda Stad van het kabinet. Hiermee wordt invulling gegeven aan de ambitie om het Nederlandse stedennetwerk tot de top van de wereld te laten behoren, zowel wat betreft concurrentiekracht als leefbaarheid.

Voor meer informatie over deze Expo, kijk op de pagina Expo 2016. In 2018 vindt de volgende Expo plaats, het thema wordt nog bekend gemaakt.  

Netwerk

De Innovation Expo is het netwerk en podium voor innovatie in Nederland. Ondernemers, wetenschappers, beleidsmakers en initiatiefrijke inwoners werken samen aan concrete projecten, over sectorgrenzen heen en publiek-privaat.  

Op dit moment telt het netwerk ruim 3.000 leden. Zij delen kennis en informatie via bijeenkomsten, deze website, de nieuwsbrief en social media. Ook u kunt zich aansluiten bij het Innovation Expo-netwerk. Vanaf dan kunt u in contact komen met de ruim 3.000 andere leden en gericht zoeken naar matches die voor u interessant zijn. Leden kunnen zichzelf aan het netwerk presenteren, reageren op artikelen, onderwerpen en thema’s volgen of een advertentie plaatsen. Het netwerk is actief via LinkedIn. Kijk voor meer informatie op de pagina van de LinkedIn-groep en meld u aan!

Volg ons ook op Twitter.