Duurzaamheid, leefbaarheid en mobiliteit in stad en regio

Tijdens de InnovatieExpo 2021 presenteerden verschillende bedrijven en initiatieven hun ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie, circulaire economie, verstedelijking en mobiliteit. We zetten ze hier nogmaals in het zonnetje, deze keer met aandacht voor de verstedelijking en mobiliteit.

Beeld: ©Innovatie-estafette

Verschillende exposanten van de InnovatieExpo 2021 werken aan mobiliteit in een veranderende stad van de toekomst, duurzaam bouwen in de regio in de vorm van nieuwe wijken met een grote rol voor sociale inclusie, een terugkeer naar oude materialen in het oudste industriegebied van Nederland, en biobased bouwen in de stad. Maak kennis met: Urban Strategy van TNO, Ecodorp Boekel, Parteon en Monarch IV Den Haag. 

Bekijk de exposanten estafette in deze compilatievideo waarin ze hun innovaties nader toelichten.