Techrede vlog: innovatieve mobiliteit

Met de Techrede op 1 oktober vragen de vier Technische Universiteiten van Nederland om structurele aandacht voor technologische innovaties. In de Techrede vlogs nemen innovators ons alvast mee in de wereld van innovatie en het belang daarvan voor onze samenleving. In de nieuwste vlog deelt Innovation Manager Arjan van Vliet zijn visie op innovatieve mobiliteit. ‘Lopen doen we al sinds de evolutie, maar zelfs daarop blijven we innoveren.’

Bekijk hier de Techrede vlog.

Vlog Techrede

Technologische innovaties zouden structureel verankerd moeten zijn in de agenda van politiek Den Haag, vinden de vier technische universiteiten in Nederland. De TU’s van Delft, Eindhoven, Twente en Wageningen stellen dat technologische innovaties essentieel zijn in de transitie naar een veerkrachtige, veilige en duurzame toekomst.