Innovatie spreekt Lucas de Man

In deze rubriek komen mensen aan het woord die een hart hebben voor innovatie. In korte portretvideo’s laten zij ons meekijken met hun wereldbeeld. Ondertussen vertellen ze over het belang van en hun passie voor innoveren. De video’s zijn er voor inspiratie, associatie en ter lering en vermaak. Troost, zo u wilt.

Lucas de Man

Lucas de Man is artistiek leider van de Stichting Nieuwe Helden. Hij maakt 'urban action' voor de publieke ruimte, vooral als plek voor ontmoeting. Zo'n actie is bijvoorbeeld een onderzoek naar de toekomst van de democratie, In Search of Democracy 3.0. 'Innovatie kan alleen maar gebeuren als jij zegt: ik heb vragen, jij hebt ook vragen, dus we gaan zoeken. Het is dus altijd een actie.'

Bekijk hier de Innovatie spreekt met Lucas de Man.