Innovatie spreekt Hedwig te Molder

In deze rubriek komen mensen aan het woord die een hart hebben voor innovatie. In korte portretvideo’s laten zij ons meekijken met hun wereldbeeld. Ondertussen vertellen ze over het belang van en hun passie voor innoveren. De video’s zijn er voor inspiratie, associatie en ter lering en vermaak. Troost, zo u wilt.

Portretfoto: Hedwig te Molder

Hedwig te Molder is hoogleraar Wetenschapscommunicatie bij de leerstoel Strategische Communicatie aan de Wageningen Universiteit. 'Innoveren is vaak gewenst in situaties die muurvast lijken te zitten. In mijn werk is juist gebleken dat in die vastgeroeste situaties de dialoog wél een opening kan bieden. Dan komen de verborgen moraliteiten naar voren. Waarden binden en feiten scheiden.'

Bekijk hier de Innovatie spreekt met Hedwig te Molder.