Schrijf je in voor de MKB Innovatie Top 100!

Wil jij de zichtbaarheid van je innovatieve product vergroten? Schrijf je dan nu in voor de 14e editie van de MKB Innovatie Top 100 van de Kamer van Koophandel, de belangrijkste innovatieprijs van het MKB!

Elk jaar strijden innovatieve MKB-ondernemers voor een plekje in de Innovatie Top 100. De lijst laat zien tot welke vernieuwing het midden- en kleinbedrijf in staat is en is bedoeld om ondernemers in de spotlight te zetten. Er is bewust geen geldprijs aan de top Innovatie Top 100 verbonden. Wel is het veroveren van een plek in de ranglijst dé manier om de zichtbaarheid van jouw innovatie en bedrijf te vergroten. Het levert veel publiciteit op en biedt je de mogelijkheid om in contact te komen met nieuwe netwerken, zoals ministeries, provincies, en kennisinstellingen.

Innovatieve oplossingen

Afgelopen jaar ging de eerste plek van de MKB Innovatie Top 100 naar Groasis, dat een duurzame oplossing bedacht om woestijnen en onvruchtbare gebieden te beplanten. Hun Growboxx plant cocoons zijn een soort ‘intelligente emmers’ die worden gevuld met water, dat in kleine hoeveelheden wordt afgegeven aan de wortels van een boom. Inmiddels is het product in 113 landen gepatenteerd en is het mogelijk om wereldwijd onvruchtbare grond weer tot leven te brengen.

Ieder jaar veroveren ook een aantal Innovation Expo-exposanten een plekje op de lijst. Zo werd clean-tech bedrijf Asperitas met zijn vernieuwende milieuvriendelijke koeling voor datacenters vorig jaar 23e. En Cerescon ontwikkelde een automatische aspergeoogster die het bedrijf in 2018 een 16e plek op de lijst opleverde. 

Aanmelden

Heb jij een innovatief product met succes op de markt gebracht? Je kunt je nog tot en met 19 april 2019 aanmelden voor de MKB Innovatie Top 100!