Innovatie spreekt Tracy Metz

In deze rubriek komen mensen aan het woord die een hart hebben voor innovatie. In korte portretvideo’s laten zij ons meekijken met hun wereldbeeld. Ondertussen vertellen ze over het belang van en hun passie voor innoveren. De video’s zijn er voor inspiratie, associatie en ter lering en vermaak. Troost, zo u wilt.

Tracy Metz is een Amerikaans journalist die in Nederland woont en werkt. Ze was lid van de Deltacommissie en schreef verschillende boeken, waaronder Zoet&Zout: Water en de Nederlanders. 'Innovatie is een dubbelzijdig zwaard. Enerzijds zien we problemen en gaan we aan de slag om ze op te lossen. Tegelijkertijd is het de mens eigen om bang te zijn voor innovatie. Als het aankomt op implementatie van al dat moois, nou... dan is het toch een stuk moeilijker dan het leek.'

Bekijk hier de Innovatie spreekt met Tracy Metz.