Innovatie spreekt Bas Luiting

In deze rubriek komen mensen aan het woord die een hart hebben voor innovatie. In korte portretvideo’s laten zij ons meekijken met hun wereldbeeld. Ondertussen vertellen ze over het belang van en hun passie voor innoveren. De video’s zijn er voor inspiratie, associatie en ter lering en vermaak. Troost, zo u wilt.

Bas Luiting is circulair ondernemer pur sang. Hij is één van de kwartiermakers op het Eindhovense Strijp - S en eigenaar van NEXT CIRCLE, dat circulaire vraagstukken aanpakt. 'Verspilling en welvaart zitten redelijk dicht bij elkaar. We hebben de innovatie en de wetenschap nodig om te bedenken hoe je het de komende vijftig jaar wél goed kunt doen.'

Bekijk de Innovatie Spreekt door op de onderste afbeelding te klikken. Meer zien van Bas Luiting? Bekijk hier de video die hij maakte naar aanleiding van zijn boek 'Circulaire economie als lifestyle' en in verband met zijn zoektocht naar excellente voorbeelden van een Stadsmijn van de Toekomst in Nederland.

Deze afbeelding verwijst door naar YouTube.