Innovatie spreekt Paulien Herder

In deze rubriek komen mensen aan het woord die een hart hebben voor innovatie. In korte portretvideo’s laten zij ons meekijken met hun wereldbeeld. Ondertussen vertellen ze over het belang van en hun passie voor innoveren. De video’s zijn er voor inspiratie, associatie en ter lering en vermaak. Troost, zo u wilt.

Paulien Herder is hoogleraar Engineering Systems Design in Energy aan de Technische Universiteit in Delft. Ze is lid van het Topteam van de Topsector Energie en was in die hoedanigheid Keynote spreker op de Innovation Expo 2018. 'Ik probeer altijd om me heen te kijken waar ik mensen met elkaar in verbinding kan brengen, zodat ze samen de wereld nog mooier kunnen maken. De mooiste innovaties komen uit dat soort koppelingen.'

Deze afbeelding verwijst door naar YouTube.