D-RAIL wint Accenture Innovation Award voor Mobiliteit

De winnaars van de Accenture Innovation Awards 2018 zijn bekend! De awards worden jaarlijks uitgereikt om nieuwe innovatieve concepten en oplossingen gericht op de Nederlandse markt in het zonnetje te zetten.

Acht uiteenlopende innovaties wisten een award in de wacht te slepen. Zo won het bedrijf D-RAIL de prijs in de categorie Mobiliteit. D-RAIL ontwikkelde een sensorsysteem dat spoorwegcondities kan detecteren en die gegevens kan analyseren om oponthoud in het verkeer en in het ergste geval ongevallen te voorkomen. Benieuwd naar de andere winnaars van de Accenture Innovation Awards 2018? Bekijk het hele overzicht hier. En bekijk hier de aftermovie van de #AIA18.

De winnende innovaties zijn gericht op het oplossen van problemen op het gebied van klimaat, voeding, financiën, educatie, gezondheid, leven en werk, voeding, veiligheid en mobiliteit. Ze hebben als gemene deler dat ze gebruikmaken van slimme technologie om problemen te adresseren of om het leven makkelijker of beter te maken. Accenture brengt ondernemers, bedrijven, accelerators en investeerders bij elkaar en creëert zo een groot innovatie-ecosysteem.

Inschrijven Accenture Innovation Awards 2019

Ben je enthousiast geworden en wil je ook meedoen? Je kunt je nu al inschrijven voor de Accenture Innovation Awards van 2019. Voorwaarde is dat je niet langer dan 3 jaar geleden met je innovatie de markt op bent gegaan, je product of service beschikbaar is in Nederland en impact maakt op een van de acht innovatiethema’s van AIA.

Klik hier voor alle voorwaarden en om je aan te melden.