Schrijf je nu in voor het Erasmus lnitiative: Dynamics of lnclusive Prosperity

Heb jij een startup of scale-up waarmee je werkt aan een wereld waarin zoveel mogelijk mensen voordeel hebben van toenemende welvaart? Schrijf je dan nu in voor het Erasmus Initiative: Dynamics of Inclusive Prosperity. Leg nieuwe contacten, presenteer je innovatieve ideeën en maak kans op een geldprijs van €12.500!

De Erasmus Universiteit Rotterdam en het World Economic Forum zijn op zoek naar startups en scale-ups die hun bedrijfsideeën willen presenteren op de internationale conferentie Dynamics of Inclusive Prosperity (Do IP!) op 29 november in het Hilton Hotel in Rotterdam. Tijdens deze conferentie worden vormen van leiderschap onderzocht die gericht zijn op de toekomst, het lange termijn perspectief en ervoor zorgen dat toekomstige generaties de kans krijgen op een leven in welvaart.

Geselecteerde startups en scale-ups kunnen gratis deelnemen aan Do IP! met een display of stand. En krijgen de kans om hun bedrijfsplan of ideeën te presenteren aan belangrijke denkers op het gebied van leiderschap en duurzaam management en zo hun netwerk uit te breiden. Daarnaast maken deelnemers kans op een geldprijs tot wel €12.500 (afhankelijk van de sponsoropbrengsten) als ze de prijs voor ‘Most Promising Business Project’ in de wacht weten te slepen.

Voor wie?

De doelgroep voor dit initiatief zijn startups en scale-ups die duurzaam ondernemerschap en inclusieve welvaart bevorderen. Juist de initiatieven die de zaken waarop ze nu gedaan worden radicaal kunnen veranderen en eraan bijdragen dat bedrijven in alle sectoren op een eerlijkere en rechtvaardige manier te werk gaan, worden uitgenodigd om zich aan te melden. Deze aanmeldingen worden getoetst aan de Sustainable Development Goals (SDGs) van de VN om te zien welke initiatieven aansluiten bij de Do IP!-conferentie.

Annmelden?

Stuur voor maandag 22 oktober een korte samenvatting van je businessplan – maximaal 1000 woorden inclusief illustraties – aan Remi van der Leer via inclusiveprosperity@eur.nl. Vertel hierin wat jouw project uniek maakt. In totaal zijn er zijn 10 tot 15 displayplekken te vergeven.