Innovatie spreekt: Peter Hinssen

In deze rubriek komen mensen aan het woord die een hart hebben voor innovatie. In korte portretvideo’s laten zij ons meekijken met hun wereldbeeld. Ondertussen vertellen ze over het belang van en hun passie voor innoveren. De video’s zijn er voor inspiratie, associatie en ter lering en vermaak. Troost, zo u wilt.

Peter Hinssen is visionair op het gebied van radicale innovatie, leiderschap en de impact van alles wat digitaal is op de maatschappij en het bedrijfsleven. Hij is niet alleen ondernemer, adviseur en auteur, maar doceert ook aan verschillende universiteiten, waaronder London Business School en MIT in Boston. Met zijn bedrijf nexxworks helpt hij organisaties te innoveren en floreren in wat hij de ‘Day After Tomorrow’ noemt. Bovendien was Hinssen een van de keynote sprekers op de Innovation Expo 2018. 'Technische disruptie is een virus aan het worden, en dat is fascinerend. Innovatie is het overstijgen vanwaar we dingen gaan opsluiten. We moeten uit de silo's treden.'

Deze afbeelding verwijst door naar YouTube.