Innovatie spreekt: Anne-Marie Rakhorst

In deze rubriek komen mensen aan het woord die een hart hebben voor innovatie. In korte portretvideo’s laten zij ons meekijken met hun wereldbeeld. Ondertussen vertellen ze over het belang van en hun passie voor innoveren. De video’s zijn er voor inspiratie, associatie en ter lering en vermaak. Troost, zo u wilt.

Als ondernemer, investeerder en publicist zet Anne-Marie Rakhorst mensen in beweging richting een duurzame economie en leefomgeving. Ze richtte het onafhankelijke platform duurzaamheid.nl op, en stond aan de wieg van ‘17 doelen die je deelt’, een initiatief waarmee ze Nederland kennis laat maken met de Sustainable Development Goals. Én ze is keynote spreker op de #IE2018. Hoe kijkt Rakhorst naar de wereld, en welke rol speelt innovatie daarbij? ‘Innovatie is niets anders dan het vormgeven van de toekomst. Daar zullen we ook dingen bij verliezen. Maar er komen prachtige nieuwe oplossingen bij.'

Deze afbeelding verwijst door naar YouTube.