De derde exposantenmeeting: op zoek naar verbinding!

Op 28 juni 2018 vond alweer de derde exposantenmeeting plaats op de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam. Dé innovators van Nederland kwam bijeen om hun experience op de Innovation Expo 2018 voor te bereiden. Dagvoorzitter Pauline de Wilde, die ook dagvoorzitter zal zijn op 4 oktober, legde de lat voor de dag hoog: ‘Only surround yourself with people that lift you higher’. En daagde de aanwezigen daarmee uit om op de expo, maar ook onderling de verbinding op te zoeken om te ontwikkelen.

Toegang tot de netwerkapp

Inmiddels heeft een vijfde van de gewenste bezoekers zich al aangemeld. Dat kunnen er meer worden! Exposanten, maar ook bezoekers, werden daarom gevraagd de oproep te verspreiden om u aan te melden voor de gratis toegang. Vanaf september gaat de netwerkapp live, die via de aanmelding toegang geeft tot het netwerk waar u naar op zoek bent op de Expo. Daarnaast geeft de netwerkapp ook een duidelijk overzicht van de locaties en momenten waarop het overweldigde aanbod aan keynote sprekers, workshops, sessies en side-events worden gehouden.

Op zoek naar nieuwe cross-sectorale verbindingen

Ter inspiratie gaven exposanten Rijkswaterstaat, SolarRoad, Momentize en Magnetic een pitch over hoe hun innovatie op de IE2018 te zien zal zijn. Zo kunt u op de expo de weg van de toekomst ervaren, maar ook een 3D-foto van uzelf laten maken. Op de Innovation Expo 2018 willen de exposanten de innovatiekracht van Nederland laten zien. Maar gaan ze vooral ook op zoek naar nieuwe, cross-sectorale verbindingen. Loop deze innovaties niet mis en geef u daarom nu op voor de Innovation Expo van 2018 via: https://innovationexpo2018.nl/aanmelden/.

Deze afbeelding verwijst door naar YouTube.