Programma Innovation Expo 2018 bekend!

Op 4 oktober komt hét Nederlandse innovatie ecosysteem samen op het RDM-terrein in Rotterdam Zuid. Behalve de 200 interessante en verrassende innovaties op de bruisende expovloer, kunt u deelnemen aan excursies, verdiepende inhoudelijke sessies, interessante side events en kunt u de lezingen van verschillende keynote speakers bijwonen. U kunt nu het programma bekijken en u aanmelden op www.innovationexpo2018.nl

Meet & match

Op de Innovation Expo 2018 staat ontmoeting centraal. Voor de IE2018 is een netwerkapp ontwikkeld, die naast praktische informatie over IE2018 een overzicht geeft van mogelijk interessante gesprekspartners, exposanten en sessies. Zoals de Financierings Alley waar innovatoren terecht kunnen met vragen aan overheids- en private partijen voor financiering. Of een Serious Game die laat zien wat de invloed van technologische ontwikkelingen op de Nederlandse samenleving kan zijn. Maar er zijn ook  sessies over de specifieke thema’s van IE2018. Zoals ‘Water in de stad’, een pitchsessie ‘Smart Mobility’ of blockchain in de Agrifoodsector.

Meld u nu aan!

De Expo is trotse host van een aantal belangrijke side events zoals de Accenture Innovation Awards, Eurostars, iSea 2018 en Infravation final events. En u bent van harte uitgenodigd om na afloop van de Expo aan te sluiten bij de borrel van het Venture café: dé plek in Rotterdam waar startups, bedrijven, jong talent en investeerders samenkomen om tot nieuwe verbindingen te komen. Op 4 oktober staan de ontmoetingen geheel in het teken de IE2018. Benieuwd geworden naar het programma van de IE2018? Bekijk het volledige programma op innovationexpo2018.nl en meld u aan!