Inschrijving geopend: Meld u aan voor de Innovation Expo 2018!

Vanaf vandaag is het zover: de inschrijving voor de Innovation Expo 2018 is geopend! Ervaar, beleef en bekijk op 4 oktober de meer dan 120 innovaties op het RDM-terrein, dé innovatiehotspot in de Rotterdamse haven. Kom in contact met het innovatienetwerk van investeerders, bedrijven en beleidsmakers, bezoek de keynotes van o.a. burgemeester Aboutaleb en Louise Fresco en laat u inspireren bij één van de meer dan 40 sessies.  

Bent u erbij? Ga dan snel naar de eventwebsite om u te registreren, daar vindt u al informatie over het programma en een aantal exposanten die hun innovaties komen laten zien op de Expo. Wie wilt u ontmoeten op de Innovation Expo 2018?

Bent u aangemeld? Dan kunt u vanaf september gebruikmaken van onze netwerkapp, waarmee u direct in contact komt met bijvoorbeeld investeerders, startups en samenwerkingspartners. Kijk voor meer informatie op http://innovationexpo2018.nl/.

 Deze afbeelding verwijst door naar Youtube.