Met uw innovatie naar de Verenigde Staten?

De Xplore US-prijsvraag biedt u de mogelijkheid mee te doen aan een tien dagen durend versnellingsprogramma in de Verenigde Staten. Het is speciaal bedoeld voor innovatieve mkb’ers en scale-ups.

Om deel te nemen moet u een aanvraagformulier invullen. Als u nog geen duidelijke strategie hebt, kunt u uw inzending voorbereiden bij de begeleiders van RVO’s Starters for International Business (SIB) en/of Dutch Basecamp, die u kunnen helpen uw ambitie om te zetten in een Amerikaanse marktstrategie.

RVO selecteert de 20 beste applicaties om mee te doen aan de finale. De 20 geselecteerden mogen hun Amerikaanse marktstrategie op 28 september voor een onafhankelijk jury presenteren. De jury selecteert de top-10 MKB's met de beste plannen. Zij mogen deelnemen aan het tiendaagse versnellingsprogramma van kTeams. Kijk voor meer informatie op https://xploreus.rvo.nl/.