Succesvol Innovation Expo krijgt vervolg in 2018

Afgelopen april vond in Amsterdam de zesde editie van de Innovation Expo plaats, in het teken van de Sustainable Urban Delta. Ruim 5.500 mensen bezochten de Expo. In zogenaamde 'meetups' wisselden ondernemers, beleidsmakers, onderzoekers en andere geinteresseerden ideeen uit. Tweehonderd innovaties stonden in de schijnwerpers. De Innovatie-estafette geeft het stokje door, op weg naar de Expo van 2018. Het thema? Dat blijft nog even spannend. 

Innovation Expo

Expo 2016: impuls voor innovatie

Het EYE in Amsterdam bruiste van energie. Bezoekers maakten kennis met spraakmakende vernieuwingen. Van zelfsturende auto’s tot daken met akkers en biobased huizen. Ondernemers zagen hun kans om innovaties aan het brede publiek te laten zien. Ministers ontvingen gasten van over de hele wereld en prezen het internationale maar ook informele karakter. Daan Roosegaarde maakte de winnaars van de Challenge Toekomst van de Stad bekend. Bekijk hier een korte impressie van de Innovation Expo 2016.  

Op weg naar 2018

Zonder twijfel gaat de Innovatie-estafette door, als veelzijdig netwerk en podium voor innovatie in Nederland. In 2018 komt er een nieuwe Expo, met een nieuw thema, maar de Innovatie-estafette is méér dan alleen de Expo. In de aanloop naar dit grootste evenement volgen weer volop activiteiten en actualiteiten voor het groeiende netwerk van de Innovatie-estafette, om nieuwe ideeën, samenwerkingen en projecten tot stand te laten komen. Binnenkort vindt u een nieuwe website van de Innovatie-estafette en kunt u zich aansluiten bij het netwerk op LinkedIn. Nu al nieuwsgierig of wilt u zich al aanmelden? Volg ons via Twitter of neemt u contact op met het projectteam via innovatie-estafette@minienm.nl