04 oktober Innovation Expo 2018

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
RDM Onderzeebootloods Rotterdam

Kom ook naar de Innovation Expo 2018 op 4 oktober a.s.

Meld u nu aan!

De inschrijving voor de Innovation Expo 2018 is geopend!

4 oktober 2018 is het zover, dan wordt de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam Zuid omgevormd tot één groot Living Lab! Ervaar, beleef en bekijk de meer dan 150 innovaties op de Innovation Expo, op het RDM-terrein, dé innovatiehotspot in de Rotterdamse haven.

Naast het beleven van spraakmakende innovaties, komt u tijdens de IE2018 in contact met het innovatienetwerk van investeerders, bedrijven en beleidsmakers. Laat u inspireren bij een van de meer dan 40 sessies. Bezoek de interessante keynotes van onder meer Ahmed Aboutaleb, de Burgemeester van Rotterdam en Louise Fresco, voorzitter van de Raad van Bestuur van Wageningen University & Research.

Benieuwd naar het programma, de sprekers en de exposanten van de #IE2018? Klik hier.

Lees alles over de IE2018 en meld je hier aan voor hét innovatie-evenement van Nederland!