21 maart Demo Day van Startup in Residence Intergov

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Provincie Zuid-Holland, Gebouw C

Adres: Zuid Hollandplein 1 in Den Haag

De bijeenkomst vindt plaats in een evenementenzaal op de begrane grond.

Zet in mijn agenda

Ga in gesprek met start-ups, ambtenaren en overheden over hun ervaringen met co-creatie en innovatief aanbesteden. Luister naar inspirerende pitches van de deelnemende start-ups uit de vijfde editie van Startup in Residence Intergov. En ontdek welke samenwerkingen jij kunt aangaan.

Op Demo Day pitchen de start-ups van alweer het 5e SIR-Intergov programma de resultaten van hun pilot in co-creatie met Gemeente Den Haag, Provincie Zuid-Holland, en de ministeries van Economische Zaken en Klimaat, Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Landbouw Natuur en Voedselkwaliteit en Sociale Zaken en Werkgelegenheid.