08 oktober Smart Urban Festival

Activiteitendata
Rotterdam

Smart Urban Festival is hét interactieve event over hoe we gezonde, leefbare en slimme steden en regio's creëren.

Een dag vol nieuwe connecties, ontmoetingen, ideeën en oplossingen. In de ochtend inspireren we u plenair met keynote sprekers over de uitdagingen van de stad, in de middag bieden we maar liefst 3 losse events aan met veel ruimte voor interactie en kennisuitwisseling Smart City & Region Event, Smart Building Summit, Future Urban Mobility.

Steden en regio's zijn continu in transitie en moeten mee bewegen met de ontwikkelingen in de samenleving. Leefbaarheid, kwaliteit van leven en welzijn in de bebouwde omgeving staan daarbij voorop. Smart oplossingen dragen bij aan de toekomstige identiteit van een stad. Hoe organiseren we dat zo goed mogelijk? Welke samenwerkingen en -contracten zijn daarbij hard nodig en hoe financieren we dit? Smart oplossingen brengen ook veel privacy vragen met zich mee vanuit de burgers, hoe gaan we om het ethische vraagstuk?

Programma

Bekijk het programa van het festival op deze pagina.

Aanmelden

Tickets voor het Smart Urban Festival koop je via deze pagina.