07 november Wie zit er aan de knoppen? - Hoe ‘coders’ jouw leven bepalen

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Koninklijke Schouwburg, Den Haag

Op 7 november is tech-journalist Clive Thompson te gast bij het Rathenau Instituut. In dit programma gaan we met hem in gesprek over de vormgevers van het internet: de programmeurs die ongemerkt onze dagelijkse bezigheden bepalen.

Programma

Tijdens deze bijeenkomst praten we over de maatschappelijke waarde van digitalisering. Hoe geven we als samenleving vorm aan een toekomst waarin technologie een oplossing is voor de uitdagingen van deze tijd? Wil je daarbij zelf aan de knoppen zitten? Kom dan zeker meepraten!  Kijk hier voor meer informatie over het programma.

Kosten

Deelname is gratis.

Aanmelden

Aanmelden kan via deze link.