16 oktober Social Impact Night | Future Food

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
Social Impact Factory, Utrecht

Tijdens de Social Impact Nights brengen we impactmakers op een laagdrempelige manier met elkaar in contact. Inspirerende bijeenkomsten voor ondernemende wereldverbeteraars (to be) waarbij we ons buigen over de vraagstukken van impactmakers. Van inspiratie naar actie! Kom je met ons een verschil maken? Meld je aan voor de vierde Social Impact Night die helemaal in het teken staat van Future Food!

Tijdens deze vierde Social Impact Night draait het allemaal om een nieuwe aanpak op ons voedsel systeem; van productie, distributie, consumptie tot aan verspilling en hergebruik. Samen met sociaal ondernemers zoomen we in op hun visie en oplossingen voor een nieuw systeem.

Programma

Volgt nog, houdt de site in de gaten.

Aanmelden

Aanmelden kan onderaan deze pagina.

Kosten

Deelname is gratis.