03 oktober INNOVATIE festival

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Arnhem

De wereld van morgen is hier. Tijdens INNOVATE festival laten 150+ innovators drie dagen lang samen zien hoe ze met kunst, techniek en wetenschap de uitdagingen van vandaag en morgen aanpakken.

Programma

3 oktober

We beginnen het festival met een spectaculair event over ondernemerschap en innovatie i.s.m. het gerenommeerde The Economic Board. Het event vindt plaats in de Eusebiuskerk en is exclusief voor genodigden en ook alle betrokkenen van INNOVATE: deelnemers, partners, sponsoren, beleidsmakers en innovatieve ondernemers.

4 oktober

De vrijdag draait om kennisontwikkeling bij de jeugd en professionals. Er zijn expertmeetings, kennissessies, masterclasses: een bonte dag vol inspiratie die we organiseren met diverse partners op locaties zoals Rozet, Luxor Live en Focus Filmtheater.

5 oktober

Beleef de toekomst op de Innovate Experience. Er zijn talloze activiteiten te beleven voor iedereen die vandaag wil weten wat er morgen gebeurt. Een uitgebreid programma voor alle leeftijden, helemaal gratis! In samenwerking met Techniekdag en Industriepark Kleefse Waard.

Aanmelden

Aanmelden is niet nodig.

Kosten

Het programma op 4 en 5 oktober is gratis voor iedereen.