05 september Eureka-stakeholderconferentie: ecosystemen maken voor innovatie

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
Amsterdam

Geïnteresseerd in Eurostars of een van de Eureka-clusters om een internationaal project op te zetten? Wilt u meepraten over de inhoud en de opzet van de instrumenten? Kom dan in september naar de Eureka stakeholderconferentie: Creating ecosystems for innovation. Dit is de kans om uw stem te laten horen!

De Eureka-stakeholderconferentie is het kick-off evenement van het Nederlandse voorzitterschap van het Eureka Netwerk, van juli 2019 tot en met juni 2020. We luisteren naar de ervaringen en belangen van de Europese innovatieve industrie, innovatieve mkb-bedrijven en kennisinstellingen. De feedback die we tijdens de conferentie verzamelen, geven we mee aan de beleidsmakers van het Eureka-netwerk. Zo bouwen we aan een krachtig innovatie-instrumentarium dat bijdraagt aan het creëren van innovatieve ecosystemen voor de toekomst.

Daarnaast zal de conferentie ruimte geven voor matchmaking met andere innovatieve bedrijven in Europa en daarbuiten. We organiseren ook informatiesessies over de Eureka-clusters en het Eurostarsprogramma.

Sinds de oprichting van het Eureka-netwerk zijn wereldwijd meer dan 7.000 innovatie projecten gefinancierd met een totale waarde van € 42 miljard. Meer dan 15.000 mkb-bedrijven en startups hebben hierdoor hun innovatie kunnen ontwikkelen en op de markt gebracht. Industriële clusters zijn versterkt en hebben bijgedragen aan baanbrekende technologische ontwikkelingen. Daarmee heeft Eureka zich bewezen als motor voor industriële innovatie en economische groei.

Aanmelden

De registratie voor het evenement via de Engelstalige pagina gaat in juni open.

Meer informatie

Lees meer over Eureka op de Eureka-pagina van RVO.nl of op de website van het Eureka-netwerk (Engels).