26 augustus HIGH5-lezing: De kansen van de circulaire economie

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
Multimediapaviljoen op de TU/e Campus, Eindhoven

Voor de vijfde keer op rij, organiseert de Technische Universiteit Eindhoven speciaal voor het innovatieve mkb een 5-tal lezingen onder de naam HIGH5. Op maandag 26 augustus vindt de eerste lezing in de reeks plaats, met als onderwerp Circulaire Economie.

Prof.Dr.Ir. Harry Lintsen trapt af met een verhandeling over de opbouw van de circulaire economie en de kansen die daaruit voortkomen voor de Nederlandse markt. Aansluitend zal Tonnis Hooghoudt, algemeen directeur van Ioniqa, het thema benaderen vanuit een commercieel oogpunt.

Aanmelden

Aanmelden is verplicht en kan via deze link.

Kosten

Leden van MKB Eindhoven kunnen gratis deelnemen. Niet leden betalen 95 euro.