06 mei Internationale Top over Innovaties in Voedselketen: Seeds & Chips

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Milaan, Italië

Heeft u ideeën of oplossingen voor een beter voedselsysteem? En wilt u internationale contacten leggen met andere innovators, mogelijke zakenpartners of kopstukken die het verschil willen maken met voedselinnovaties? Kom met uw ambities naar The Global Food Innovation Summit Seeds & Chips, van 6 tot en met 9 mei in Milaan. Dit forum staat in het teken van de promotie van oplossingen en de nieuwste technologische ontwikkelingen wereldwijd op voedselgebied. 

Nederlandse innovaties op de kaart

De Nederlandse posten in Italië steunen de Nederlandse collectieve stand in Milaan waarin 12 Nederlandse bedrijven of instellingen zich kunnen profileren.

Bent u, of zoekt u, een influencer, high official, start-up, investeerder, incubator of groot of minder groot bedrijf met innovatieve ideeën en aandacht voor duurzaamheid in de hele voedselketen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Dit is een uitstekend platform om het grote innovatievermogen van Nederland, Internationaal op de kaart te zetten. Neem deel aan dit forum met een plaats in de collectieve Nederlandse stand en verruim uw blik, doe inspiratie op en leg contacten die u verder helpen.

Voor wie en met wie

Vernieuwende vertegenwoordigers uit uiteenlopende vakgebieden uit de hele wereld komen hier bij elkaar om samen met u het verschil te maken in de voedselketen. Meer dan 300 inspirerende sprekers delen hun geavanceerde ideeën met u. 30 thematische conferentiesessies vormen het toneel van dit vierdaagse evenement. Een kleine greep uit de thema’s:

  • oplossingen voor schoon water over de hele wereld
  • hoe circulaire economie en upcycling wereldwijd het probleem van voedselafval oplossen
  • precisielandbouw: het effect van oplossingen op beleid en investeringen
  • uitdagingen en oplossingen voor het verminderen van plastic afval
  • ongewone samenwerkingen als oplossing voor het voedselsysteem van de toekomst

Programma

Een volledig programma komt later beschikbaar. Het overzicht van de thema’s en sprekers is al in te zien.

Kosten en deelname

Deelname aan dit vierdaagse forum, met een ruimte in de collectieve Nederlandse stand, kost € 595. De kosten voor reis, verblijf en eventuele aanvullende diensten komen hier nog bij.

Meld u aan vóór 11 februari door een mail te sturen aan mevrouw M. Capra van het Nederlands consulaat-generaal in Milaan (mil-ea@minbuza.nl).