24 januari Voorlichtingsbijeenkomst Duurzaam Innoveren

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
Zon Energie, Spanbroek

Duurzaam innoveren is essentieel voor de continuïteit van je bedrijf. Steeds meer bedrijven weten dat, maar het blijft een flinke uitdaging. Hoe doen andere ondernemers dat? En wie kan jou helpen? Dat vertellen wij je op 24 januari tijdens de bijeenkomst duurzaam innoveren.

Heb jij een duurzaam idee dat je verder wilt ontwikkelen?  Of ben je op zoek naar financiering voor een duurzame innovatie? Op 24 januari leer je van andere ondernemers hoe zij duurzaam innoveren. PIM Noord-Holland vertelt meer over financieringsmogelijkheden.

Programma

15:30    Inloop
16:00    Start programma

-          Ondernemers over duurzaam ondernemen of innoveren, waaronder Jan Jaap Folmer van UPP!

-          Presentatie PIM over financieringsmogelijkheden

-          Paneldiscussie/ mogelijkheid tot interactie

17:30     Einde programma met netwerkmogelijkheid

Aanmelden

Meld je aan onder via deze pagina.