Hoe gaat het nu met… Annemiek Bosch?

Annemiek Bosch is senior beleidsmedewerker water bij IenW, en houdt zich in haar vrije tijd bezig met het oprichten van een Nederlandse afdeling van de Mars Society. Op de Innovation Expo 2018 op 4 oktober afgelopen jaar hoopte ze mensen te ontmoeten die bij konden dragen aan de kolonisatie van Mars. Via een Quest in de speciaal voor de gelegenheid ontworpen Netwerkapp kwam ze in contact met István Koller, strategisch omgevingsmanager industrie bij waterschap De Dommel. Wat leverde dat gesprek op de IE2018 op? En hoe staat het nu met haar plannen?

Annemiek vertelt in deze video meer over haar Quest, hoe ze op haar vraag is gekomen en hoe het gesprek met István voor haar opnieuw bevestigde hoe belangrijk het is dat we naar Mars gaan. Én het bracht haar direct ook op een goed onderwerp voor een congres van de Mars Society Netherlands, dat naar alle waarschijnlijkheid eind dit jaar zal plaatsvinden.

Bekijk hier de video