Innovation Expo 2018

Op 4 oktober 2018 vond thema ‘global challenges, dutch solutions’ de alweer zevende editie van de Innovation Expo plaats. Op het RDM-terrein in Rotterdam was tijdelijk hét epicentrum van innovatie. Het was een groots succes met meer dan 6.000 bezoekers een de bruisende expovloer met 230 enthousiaste exposanten, stevige inhoudelijke sessies en inspirerende keynotes van onder andere Kajsa Ollongren, Peter Hinssen en Louise Fresco.

Benieuwd naar deze keynotes? Hier vindt u een podcast versie van keynote sessies. Alle exposanten nog eens op een rijtje? Hier vindt u een overzicht. Tot slot vindt u hier de foto’s van deze dag. 

Om Nederlandse oplossingen dichterbij te brengen werken we voor én na 4 oktober 2018 samen met andere evenementen en organisaties om de meest interessante innovaties gezamenlijk te versnellen. We helpen elkaar – en daarmee Nederland en de wereld – een stap verder. Na 4 oktober 2018 geven we het estafettestokje weer door aan Innovation Expo 2020 en zetten daarmee onze traditie van innovatie voort.

Hoe gaat het nu met de exposanten van de IE2018?

Op de IE2018 kon je kennismaken met Hardt Hyperloop: het vervoermiddel van de toekomst. Wat heeft de IE2018 opgeleverd voor Hardt Hyperloop? En hoe staat het nu met deze futuristische innovatie? Bekijk het in deze video.